Skip to main content

Home » Over ons

Over ons

Zeeland Maritime Cleaning en Van Hamburg Cleaning hebben de handen in één geslagen sinds 2019 om nog betere dienstverlening aan te bieden. 

Bekijk oplossingen

Industrial &
Maritime Cleaning

Het in 2007 in Vlissingen opgerichte Zeeland Maritime Cleaning (ZMC) is gespecialiseerd in maritieme reiniging. Door middel van vacuümwagens en hogedrukreinigers worden zeeschepen en binnenvaart(tank)schepen van binnen en buiten schoongemaakt. 

Van Hamburg Cleaning (VHC) biedt sinds 1932 een totaaloplossing in de industriële reiniging, dienstverlening en afvalverwerking. VHC is gevestigd in Spijkenisse en biedt diverse industriële en maritieme cleaning services aan een verscheidenheid van sectoren. De samenwerking met Zeeland Maritime Cleaning (ZMC) kwam tot stand in 2019.  Dit maakt de maritieme service in het gehele ARA-gebied nog breder inzetbaar. 

Oplossingen

Wij bieden graag de beste oplossing wat betreft industriële reiniging, afvalmanagement, transporten, opslag en verwerking van gevaarlijke stoffen. Dit doen we voor de petrochemische en plantaardige oliën industrie, tankopslag, (semi-)overheid en de maritieme sector. 

  • Tankopslag voor (gevaarlijke) afvalstoffen
  • Speciale wasplaats voor het uitvoeren van diverse reinigingswerkzaamheden
  • Gecertificeerd vloeistofdicht verhard buitenterrein voor op- en overslag
  • Overdekte opslagruimte en loodsen in overeenstemming met PSG-15 richtlijn voor opslag verpakt gevaarlijk afval

Certificeringen

VHC en ZMC voldoen aan de geldende Wet- en Regelgeving. Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Binnen de groep hebben wij o.a. de volgende certificaten.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van diverse certificaten waaronder VCA-Basis/Vol, Adembescherming AB, SIR Hogedrukspuiter (HDS), SIR Druk/Vacuüm-machinist (DVM), SIR Hogedruk-machinist (HDM), Mangatwacht, Hoogwerker en flensmonteur.

Wij zijn doeners, meedenkers en probleemoplossers.

Wij bieden service, flexibiliteit en teamwork. Met gemotiveerde medewerkers, uitstekende equipment en persoonlijk contact zijn we altijd bereikbaar om de beste oplossing te bieden voor industriële en maritieme reiniging.

Zeeland Maritime Cleaning B.V.
Engelandweg 33 | 4389 PC Vlissingen-Oost
Nederland
+31(0)118 484 038

Van Hamburg Cleaning B.V.
Lorentzweg 15 | 3208 LJ, Spijkenisse
Nederland
+31 (0)181 612 166