Skip to main content

Home » Industriële reiniging

Industriële
reiniging

Voor tankopslag, petrochemie, plantaardige oliën, waterzuiveringsinstallaties en (semi) overheid

Vraag offerte aan

Specialisten in industrial cleaning

Wij voeren een breed scala aan industriële reinigingswerkzaamheden uit met behulp van verschillende reinigingstechnieken. Met ons uitstekend materieel en goed opgeleid personeel zijn wij in staat om een oplossing te bieden die past bij de wensen van onze klanten.

Housekeeping

Daarnaast verzorgen wij voor klanten de housekeeping op hun locaties. Denk hierbij aan periodieke onderhouds- en/of reinigingswerkzaamheden op bedrijfsterreinen of andere locaties waarvoor personeel geleverd kan worden.

Vacuümreiniging

Met onze vacuümwagens zijn wij in staat om probleemloos afvalstoffen en producten op te zuigen en deze vervolgens te transporteren of indien gewenst af te voeren. Dit kan voor zowel natte als droge (vloei)stoffen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het leegmaken en/of reinigen van opslagtanks, installaties, afvalputten, septictanks, leidingen, riolen etc.

Rioolreiniging

Voor het reinigen van verstopte of vervuilde riolen en leidingwerk kunnen wij gebruik maken van rioolcombi vacuümwagens die naast de normale vacuümwerkzaamheden gelijktijdig met hogedruk rioolbuizen en leidingen inwendig kunnen reinigen. Hierbij kan het vrijgekomen afval direct worden opgevangen en worden afgevoerd.

Hogedrukreiniging

Naast vacuümwerkzaamheden en rioolreiniging kunnen wij ook diverse hogedrukwerkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan reinigen van kelders, kruipruimtes, tanks, machines, installaties etc. De hogedrukwerkzaamheden variëren van 250 – 3000 bar, en kunnen worden uitgevoerd met warm- en koudwater en eventueel robots.

Safety-Units / Onafhankelijke Adembescherming

Voor reinigingswerkzaamheden in besloten ruimtes of andere locaties waar onafhankelijke adembescherming is gewenst, beschikken wij over een safety-units die wij op iedere locatie kunnen inzetten. Met deze units kunnen 2-6 personen tegelijkertijd worden voorzien van verse lucht terwijl zij hun werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan reinigingswerkzaamheden in bijvoorbeeld tanks of kelders waar met metingen duidelijk is dat het niet is toegestaan de ruimte zonder bescherming te betreden.

Non-entry
reiniging

Is de tank of opslagplaats niet goed bereikbaar, of gevaarlijk om te betreden? Dan is non-entry reiniging te overwegen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een machine die buiten de tank bediend wordt.

Vragen?

Wij staan graag voor u klaar. Vraag een offerte aan via het contactformulier hiernaast of neem direct contact op met een van onze collega’s hieronder.

Ron van Verk
Commercial manager
+31 (0)6 51 12 40 04
kantoor@vanhamburgcleaning.nl

Contactpagina

Vraag hier een offerte aan

  Zeeland Maritime Cleaning B.V.
  Engelandweg 33 | 4389 PC Vlissingen-Oost
  Nederland
  +31(0)118 484 038

  Van Hamburg Cleaning B.V.
  Lorentzweg 15 | 3208 LJ, Spijkenisse
  Nederland
  +31 (0)181 612 166