Skip to main content

Home » Werken bij

Ga aan de slag bij
Industrial & Maritime Cleaning

En steek óók de handen uit de mouwen.

Bekijk alle vacatures

Onze vacatures

Wij bieden graag de beste oplossing wat betreft industriële reiniging, afvalmanagement, transporten, opslag en verwerking van gevaarlijke stoffen. Dit doen we voor de petrochemische en plantaardige oliën industrie, tankopslag, (semi-)overheid en de maritieme sector. 

We zijn bij Van Hamburg Cleaning en Zeeland Maritime Cleaning altijd op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s. Op dit moment zoeken wij: 

#VACATURE

Technisch Magazijnbeheerder (Vlissingen)

Als Technisch Magazijnbeheerder bij Zeeland Maritime Cleaning zorg jij er dagelijks voor dat onze cleaners en chauffeurs met de juiste spullen op pad gaan. Jij bent de collega die weet waar alles in het magazijn te vinden is en zorgt voor de correcte voorraden. Je werkt zelfstandig en houdt het magazijn netjes en verzorgd. 

Bekijk vacature

#VACATURE

Cleaner / Industrieel reiniger (Vlissingen)

Als Industrieel Reiniger bij Zeeland Maritime Cleaning houd jij je bezig met reinigingswerkzaamheden. Dit doe je in de onshore, offshore, tankopslag, chemische- productie- en voedingsmiddelenindustrie. Denk hierbij aan (scheeps)tanks, silo’s, (beton)centrales en loodsen van onze klanten.

Bekijk vacature

#VACATURE

Chauffeur/Machinist (Spijkenisse)

Als Chauffeur bij Van Hamburg Cleaning ben jij dagelijks op pad met onze vacuümwagens, naar onze klanten in de onshore, offshore, tankopslag, chemische- productie- en voedingsmiddelenindustrie. Samen met de Industrieel Reiniger zorg jij ervoor dat (scheeps)tanks, silo’s, (beton)centrales en loodsen veilig gereinigd worden.

Bekijk vacature

#VACATURE

Chauffeur/Machinist (Vlissingen)

Als Chauffeur bij Zeeland Maritime Cleaning ben jij dagelijks op pad met onze vacuümwagens, naar onze klanten in de onshore, offshore, tankopslag, chemische- productie- en voedingsmiddelenindustrie. Samen met de Industrieel Reiniger zorg jij ervoor dat (scheeps)tanks, silo’s, (beton)centrales en loodsen veilig gereinigd worden.

Bekijk vacature

#VACATURE

Cleaner / Industrieel reiniger (Spijkenisse)

Als Industrieel Reiniger bij Van Hamburg Cleaning houd jij je bezig met reinigingswerkzaamheden. Dit doe je in de onshore, offshore, tankopslag, chemische- productie- en voedingsmiddelenindustrie. Denk hierbij aan (scheeps)tanks, silo’s, (beton)centrales en loodsen van onze klanten. Je bent samen met de chauffeur verantwoordelijk voor een goede en veilige uitvoering van elke klus. Vanuit onze locatie in Spijkenisse zijn we actief in heel Nederland en Vlaanderen. 

Bekijk vacature

Meer weten over onze vacatures?

Neem dan contact op met onze collega Wendie Lindgreen. Ze helpt je graag via
wendie@zmcleaning.nl

Zeeland Maritime Cleaning B.V.
Engelandweg 33 | 4389 PC Vlissingen-Oost
Nederland
+31(0)118 484 038

Van Hamburg Cleaning B.V.
Lorentzweg 15 | 3208 LJ, Spijkenisse
Nederland
+31 (0)181 612 166